moksz
Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség
Vissza 2015. október 15.

Felavatták a jászberényi jégcsarnokot

Ünnepélyes keretek között felavatták csütörtökön a Jászberényi Jégcsarnokot. A nemzetközi szabványok szerint készült jégpálya délutáni átadásán köszöntő beszédet mondott Kósa Lajos, a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség (MOKSZ) elnöke.
2015_10_15_Jaszberenyi_csarnok_2
Kósa Lajos a MOKSZ elnök:
“Jászberény már régen megérdemelte volna, hogy fedett csarnoka legyen. Minden jeges sportágnak megvan itt a gyökere. Se szeri, se száma a helyi sport történelemből jövő, mai generációnak példát adó teljesítményeknek! Kívánom, hogy folytassák az elődök sikereit, mert ott a helye a jászberényi sportolóknak az olimpián, s más nemzetközi és nemzeti bajnokságokon!”

A csarnokavatón jelen volt az idén Európa-, és világbajnoki ezüstérmes Knoch Viktor, Liu Shaolin Sándor, Liu Shaoang és Burján Csaba alkotta férfi, valamint az Európa-bajnoki bronzérmes Bácskai Sára Luca, Heidum Bernadett, Jászapáti Petra, Keszler Andrea összetételű női rövidpályás gyorskorcsolyaváltó. Ők Tóth Ivett, Nagy Dóra és Joó Laura műkorcsolyázókkal, valamint a Marton Villő, Semko Danyil jégtáncpárossal kiegészülve meglepetésprodukcióval is készültek a résztvevőknek.

Li-ning Seat
X