moksz
Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség
Vissza 2024. április 23.

A Sportegyesületek Országos Szövetsége az idei évben is meghirdeti a HISZEK Benned Sport Programot

A Sportegyesületek Országos Szövetsége (továbbiakban: SOSZ) az idei évben is meghirdeti a HISZEK Benned Sport Program II. és a II/B alprogramot (továbbiakban: Programok).  A Programokon keresztül a Honvédelmi Minisztérium Sportért Felelős Államtitkársága a kis-és közepes sportegyesületek utánpótlás bázisának megtartását, vagy növelését kívánja támogatni, valamint az utánpótlásnevelés sportszakmai feladataival összefüggő költségekre nyújt vissza nem térítendő forrást.

A Programok támogatási keretösszege: 550 000 000 Ft

A részletes programkiírás és a jelentkezési adatlap a https://sosz.hu/hiszek-benned-sport-program/ weboldalon letölthető!

A Program támogatási időszaka: 2024. január 1. – 2024. december 31.

Program jelentkezés határideje: 2024. május 15.

Olyan projektek nevezését várja a SOSZ, melyek a tehetség-kiválasztáshoz, tehetség-gondozáshoz kapcsolódó teenkhöz társuló feladatok megvalósítását szolgálnák, például: sportági toborzó események szervezése, a megnövekedett taglétszám következtében szükséges sportszakemberi foglalkoztatáshoz kapcsolódó kiadások, nevezési díjak ráfordításainak biztosítása.

 A programkiírással kapcsolatosan online tájékoztató fórumokat szervezünk, melynek részleteiről hamarosan értesítjük Önöket.

Ha bármilyen kérdése lenne keressen minket bizalommal a SOSZ-vonalon a +36 1 460 6810-es telefonszámon, vagy a sosziroda@sosz.hu email címen.

SEAT MET NEKA Sportoló Nemzet
MOB ISU HM Sportért Felelős Államtitkárság
X