moksz
Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség
Vissza 2024. január 29.

Gyorskorcsolya edzőképzés a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemen

A Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem (TF) és a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség (MOKSZ) büszkén és örömmel hirdeti meg a 6 féléves (3 éves) levelező rendszerű gyorskorcsolya edzőképzésére szóló felvételi lehetőséget 2024-ben is.

A képzésre történő jelentkezés feltételei: érettségi, valamint a felvételi eljárás során biológia elméleti, illetve sportági elméleti és gyakorlati feladatok sikeres teljesítése.

A MOKSZ célja a sportszakemberei létszámának növelése, melynek érdekében támogatja azon jelentkezőket, akik a felvételi kritériumoknak megfeleltek és az alább jelzett határidőig jelentkezték támogatási igényüket. Ennek egyik feltételeként a MOKSZ a jelentkezőkkel tanulmányi szerződést köthet, melyben az önköltség szövetségi átvállalásával és gyakorlati helyszín biztosításával segíti a hallagatók integrációját a hazai sportéletbe.

Jelentkezési szándékát kérjük előzetesen jelezze a MOKSZ gyorskorcsolya ágazat igazgatóságán, majd hivatalosan regisztráljon a https://www.felvi.hu honlapján február 15-ig.

Várjuk Önt a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemen!

Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség

Gyorskorcsolya Ágazat Igazgatósága

Telefon: +36706820927

E-mail: bertalan.blasko@hunskate.hu

Sok szerencsét kívánunk a jelentkezéshez!

 

SEAT MET NEKA Sportoló Nemzet
MOB ISU HM Sportért Felelős Államtitkárság
X