moksz
Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség
Vissza 2023. április 13.

Team Passion: A lányok örömmondatai

Március utolsó hétvégéjén, március 31. és április 1. között az Amerikai Egyesült Államok, a New York állambeli Lake Placid adott otthont az ISU Szinkronkorcsolya Világbajnokságnak. A 2022/23-as szezon utolsó világversenyén nemzeti csapatunk, a Team Passion együttese minden idők legjobb eredményét érte el: a tavalyi 8. helyezését fölülmúlva lett 7. A történelmi siker főszereplőinek örömmondatai.

 

„Olyan örömöt, boldogságot érzek a vb eredmény után, ami még sokáig kicsit hihetetlen marad.” (Újhelyi Eszter)

„Csak titkon reméltem, hogy a tavalyi eredményünkön lehet javítani. Most már hiszem, hogy még ennél is jobbak tudunk lenni.” (Kaszál Anna Karina)

„Legszívesebben a homlokomra tetováltatnám az eredményt, hogy mindenki lássa, milyen fantasztikus eredményt értünk el, nagyon boldog és büszke vagyok.” (Fejes Mesi)

„Hihetetlen érzés volt, hogy a sok-sok munkának végre beérett a gyümölcse.” (Farkas Rita)

„Az első vb-re nem is kívánhattam volna jobbat, egy felejthetetlen élmény marad örökre.” (Simkó Lili) 

„Hihetetlenül büszke vagyok a csapatra és hálás vagyok mindenkinek, aki ehhez a sikerhez hozzájárult!” (Balog Eszter)

„Varázslatos volt minden egyes pillanata, átélném az egészet újra és újra, ha lehetne!” (Kiss Eszter)

„Most már úgy érzem semmi sem lehetetlen, nincs megállás! Irány a dobogó!” (Bubcsó Loréna)

„Hálás voltam nagyon, hogy ez a 22 ember ebben a szezonban is előrébb tudott lépni, és hogy a sok-sok munka mégis meghozta a várt eredményt ebben a szezonban is!” (Szilágyi Lili)

„A sok munkánknak meglett a gyümölcse. Ezek a pillanatok mindent megérnek számomra. Hálás vagyok, hogy ezt átélhettem a lányokkal. Remélem, hogy még sok ilyenben lehet részem.” (Rabb Csenge)

„Egyelőre nehezen tudom felfogni, hogy sikerült elérni a célként kitűzött 7. helyet. Nagyon hálás vagyok, hogy ez sikerült és ami eddig egy álom volt, az most valóság lett!” (Afonyi Márti)

„Bíztam benne, hogy a sok munka meghozza az eredményt. Amit elértünk az egy leírhatatlan érzés és egy felejthetetlen élmény. Volt egy célunk és azt megcsináltuk!” (Glózik Emese) 

„A sok munka mindig meghozza az eredményét es ez most sem volt másképp. Felejthetetlen élmény és ezt a legjobb csapattal élhettem át.” (Mezei Réka)

„Felejthetetlen élmény számomra és mindenkinek büszkén, csupa mosollyal arcomon mesélem ezt a fantasztikus eredményt.” (Szabó Klaudia)

„Felejthetetlen élmény és örülök, hogy a sok munkának meg lett az eredménye.” (Marton Kata)

„Az egyik legszebb dolog ebben a sportágban, hogy ezeket pillanatokat nem egyedül éljük meg. Leírhatatlan érzés volt ennek a részese lenni!” (Jászonyi Jára)

„Nagy öröm, hogy ilyen eredményt tudhatunk a magunkénak, mindenkinek csak dicsekedni tudok!” (Hiezl Zsófi)

„Hihetetlenül büszke vagyok a csapatra, a rengeteg munka meghozta a gyümölcsét!” (Kutasi Boglárka)

„Csodálatos érzés ennek a csapatnak része lenni és látni, hogy megéri minden energiát belefordítani!” (Tóth Csenge Ineke)

„Leírhatatlan érzés, ami örökre velem marad!” (Sipos Cseperke)

„Utolértük a nagy nemzeteket, ez egy olyan eredmény amit sok év múlva is nagyon nagy büszkeséggel fogok elmesélni és életem végéig egy felejthetetlen élmény marad.” (Németh Eszter)

¨¨„Sportpályafutásom csúcsán éreztem magam és hálás vagyok, hogy ezzel a csapattal értem el és együtt osztoztunk a sikerekben!” (Koncz Noémi)

HUNSKATE Media

SEAT MET NEKA Sportoló Nemzet
MOB ISU HM Sportért Felelős Államtitkárság
X