moksz
Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség
Vissza 2022. augusztus 4.

Újra Seatokkal az utakon válogatott sportolóink!

Újabb egy évig Seattal a milánói téli ötkarikás játékokig vezető úton – a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség és a Porsche Hungária együttműködésének köszönhetően ismét SEAT márkájú személyautók könnyítik meg válogatott sportolóink felkészülését a következő egy esztendőben.

A SEAT immáron ötödik éve, 2017 óta elkötelezett támogatója a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetségnek. A hazai márkaképviselet a korábbi szezonhoz hasonlóan 15 autóból álló flottát biztosít a válogatott sportolóknak és a szövetségnek. A gépjárművek ünnepélyes átadására szerdán délután került sor a Gyakorló Jégcsarnok előtt.

„A SEAT és a MOKSZ töretlenül tartó együttműködése egy igazi nagy egymásra találás, hiszen mi jellemző az autóikra és a sportágunkra? Fiatalosság, dinamizmus, gyorsaság és dizájn. Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy ez az együttműködés a gyakorlatban is rendkívül eredményes, de milyen is lehetne másmilyen, amikor egy sikeres és megújuló márka találkozik az ország egyik legsikeresebb sportszövetségével. Ebből születnek az olimpiai-, világbajnoki-, és Eb-győzelmek. Hálásak vagyunk, és a folytatásban is mindent megteszünk annak érdekében, hogy ez az összefogás a jövőben is legalább ilyen sikeres legyen” – fogalmazott büszkén Kósa Lajos, a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség elnöke.

„Nagyon jó partneri kapcsolat alakult ki közöttünk, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy többéves együttműködés van a hátunk mögött, melyre büszkék vagyunk. A SEAT elkötelezett támogatója a kiemelt teljesítményt nyújtó sportágaknak, ezért ezt az együttműködést rendületlenül folytatjuk. A célunk továbbra is az, hogy egymást erősítsük, melyet egy ünnepélyes autóátadással koronáztunk meg. Terveink szerint az előttünk álló szezonban számos közös program és megjelenés várható, amely még inkább öregbíti és mélyíti a SEAT és a szövetség kapcsolatát” – mondta Rozgonyi Ádám, márkaigazgató.

Köszönjük, SEAT Magyarország!

Teljes galéria ITT elérhető.

HUNSKATE media

Fotó: Vörös Dávid

SEAT MET NEKA Sportoló Nemzet
MOB ISU HM Sportért Felelős Államtitkárság
X