moksz
Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség
Vissza 2022. július 21.

Újra jégen a short track válogatott

Munkában a magyar rövidpályás gyorskorcsolya-válogatott, megkezdődött a felkészülés az új szezonra és a következő olimpiai ciklusra.

Bánhidi Ákos, Jae Su Chun és Nicholas Gooch irányításával, közel teljes kerettel készül short track válogatottunk az előttük álló megmérettetésekre.

Negyedik hete dolgozunk együtt, június utolsó hetében kezdtük meg a közös munkát, orvosi tesztekkel és diagnosztikával nyitottunk, előtte egyéni, személyre szabott edzésprogramok alapján készültek a sportolóink. Voltak olyan fiatalok, akik nagyon korán, egy rövid pihenőt követően már a juniorokkal edzésbe álltak, és voltak, akik csak velünk együtt kezdték el a felkészülést. A Liu fivérek július első napjaiban elutaztak Bormióba, Olaszországba, ahol a hollandokkal együtt edzettek – elmondásuk szerint jól sikerült és élvezték a közös gyakorlást. A napokban ők is visszatértek és csatlakoztak a kerethez. Az olimpia utáni első szezon mindig egy speciális idény, de próbáljuk magunkat utolérni és felpörgetni a versenyszezonra – fogalmazott Bánhidi Ákos, az olimpiai keret szakmai vezetője.

HUNSKATE media

Fotó: Jordanoff Péter

SEAT MET NEKA Sportoló Nemzet
MOB ISU HM Sportért Felelős Államtitkárság
X