moksz
Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség
Vissza 2020. február 5.

Három nap, három érem – Dragon Trophy & Tivoli Cup

Egy hétvége alatt három korosztályban is versenyzett, és mindháromban dobogóra állhatott Papp Vivien: a Hoffmann Korcsolya Akadémia 11 éves műkorcsolyázója két arany- és egy bronzéremmel tért haza Ljubljanából.

Az elmúlt hétvégén három korosztályban is szerepelt a 11 éves műkorcsolyázó, Papp Vivien a Ljubljanában megrendezett Dragon Trophy & Tivoli Cupon. A basic novice-ban a 10–13 éves, az intermediate novice-ban a 15 év alatti, míg az advanced novice-ban a 10–15 éves lányokkal mérte össze tudását – mivel az első kettőben egy-egy, az advanced korosztályban viszont már két programot kell futni, három nap alatt négy különböző programot kellett bemutatnia.

A Hoffmann Korcsolya Akadémia versenyzője az első nap pár óra leforgása alatt a basic, majd az intermediate novice mezőnyben is fölényes győzelmet aratott, a legnagyobbak között pedig a bronzérmet szerezte meg – mindezt úgy, hogy a korcsolyázótudást és az előadásmódot is magában foglaló komponensekre mindhárom korosztályban ő kapta a legmagasabb értékeket.


Eredmények – Dragon Trophy (advanced novice)

Eredmények – Tivoli Cup (basic és intermediate novice) 


A következő állomás a péntektől vasárnapig tartó utánpótlás országos bajnokság (a szinkronkorcsolyázók számára a felnőtt bajnokság is egyben), amelynek keretében közel 160 műkorcsolyázó és jégtáncos, valamint 18 szinkroncsapat küzd meg a bajnoki címekért a Vasas Jégcentrumban. 

További információk

HUNSKATE Média / Bruckner Nóra           

SEAT MET NEKA Sportoló Nemzet
MOB ISU HM Sportért Felelős Államtitkárság
X