WordPress adatbázis hiba: [Got error 28 from storage engine]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`

WordPress adatbázis hiba: [Got error 28 from storage engine]
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('rl_category') ORDER BY t.name ASC

WordPress adatbázis hiba: [Got error 28 from storage engine]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (24487) ORDER BY t.name ASC

Szenvedéllyel | Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség - MOKSZ MOKSZ
moksz
Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség
Vissza 2019. november 29.

Szenvedéllyel

Újabb világkupaversenyen, ezúttal Hollandiában léptek jégre junior gyorskorcsolyázóink: a legjobban Bejczi Botond szerepelt Entschedében.

Az előző, fossenhalleni állomás után Hollandiában már három magyar junior lépett jégre a korosztályos gyorskorcsolyázók világkupaversenyén: Bíró Hannához és Rigó Nikoletthez Bejczi Botond csatlakozott.

A különítmény fiútagja volt az, aki minden távon elindult Entschedében – a tömegrajtos számban az ötödik helyen végzett.

„Botit mindenképpen kiemelném, ha összegezni kell a hollandiai versenyt, gratuláltam is edzőjének, Szöllősi Szabolcsnak. Stabil tudása és erőnléte van, ha ezzel az akarattal és alázattal dolgozik tovább, szép eredményeket érhet el a jövőben – mondta el Lykovcán Ágota, a Héraklész B keret vezetője. – Látom benne azt a szenvedélyt, akaratot és alázatot, amely nélkülözhetetlen az élsporthoz.”

Ehhez Szöllősi Szabolcs, Botond edzője annyit tett hozzá, hogy a versenyek alapján egyértelművé vált, izmot kell „pakolni” a versenyzőre. Mindezt persze okosan kell tenni, hiszen ezzel párhuzamosan figyelni kell a súlyára is.

Bíró Hanna

Bíró Hanna és Rigó Nikolett kapcsán Lykovcán Ágota úgy fogalmazott, hogy előbbi tehetsége megkérdőjelezhetetlen, utóbbi leányzó viszont egyelőre talány a számára, hiszen az edzéseken rendre jól teljesítő koris a versenyeken valamiért nem tudja kihozni magából a maximumot.

Eredmények

HUNSKATE Média / Kovács Erika – Főkép: Fiák Blanka

Li-ning Seat
X