moksz
Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség
Vissza 2021. január 20.

Pályázati felhívás

Sportösztöndíjprogramot hirdet a Nemzeti Közszolgálati Egyetem a felsőoktatásba idén felvételiző sportolók számára, akik április 26-ig pályázhatnak a programban való részvételre.

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem pályázatot ír ki a 2021. évi felsőoktatási felvételi eljárásban államtudományi, katonai és rendészeti képzési területre, államilag támogatott, nappali és levelezős munkarendű alapképzési szakokra olimpiai/paralimpiai versenyrendszerben sportoló felvételi jelentkezők számára.

A katonai és a rendészeti képzésekre – azaz a Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar, valamint a Rendészettudományi Kar által hirdetett képzésekre – történő jelentkezés esetén a pályázónak meg kell felelnie valamennyi speciális, jogszabály által előírt alkalmassági feltételnek. Ezen speciális alkalmassági követelményeket a Felsőoktatási felvételi tájékoztató képzésenként tartalmazza. 

A sportösztöndíjban részesülő sportolók sikeres érettségi vizsga, valamint az alábbi pályázati felhívásban foglalt további feltételek teljesítése esetén felvételt nyernek az általuk megjelölt szakra.

Jelentkezési határidő: április 26.

Pályázati felhívás

Jelentkezési lap

Forrás: Nemzeti Közszolgálati Egyetem

SEAT MET NEKA Sportoló Nemzet
MOB ISU HM Sportért Felelős Államtitkárság
X