moksz
Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség
Vissza 2022. december 2.

MikulásGyár: segítsünk együtt csokoládéval és édességgel!

A Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség idén is csatlakozik a MikulásGyár karácsonyi adománygyűjtő akciójához. A MOKSZ ezúttal csokoládét és édességet gyűjt a MikulásGyár, általa pedig a rászorulók részére.

A MikulásGyár nem tesz különbséget ember és ember között, nem kérdezi, ki miért éhezik. Ha tud, segít, tekintet nélkül származásra, etnikumra, nemzetiségre, vallásra, nemre, életkorra. A MikulásGyár szellemisége a humánumból és a szolidaritásból fakad.

A MikulásGyár november 30. és december 22. között várja a felajánlásokat. A szervezet elsősorban tartós élelmiszert, tisztító- és tisztálkodási szereket, édességet vár adományként. A rászorultaknak tartós élelmiszerre van a legnagyobb szükségük, így a konzerv, tészta, liszt, cukor, rizs, olaj, zsír, burgonya, alma, narancs, ásványvíz, édesség, illetve mosó- és fertőtlenítőszer, szappan, fogkrém, tusfürdő, sampon nyújtja a legnagyobb segítséget.

A Magyar Országos Korcsolyázó Szövegség ezúttal csokoládét és édességet, nasit – kekszet, cukrot, gumicukrot, nyalókát, müzlit, sós magvakat – gyűjt. A MOKSZ december 18-ig, vasárnapig várja a Gyakorló Jégcsarnok portáján kihelyezett óriási piros-fehér gyűjtődobozba a felajánlott finomságokat, melyet még az ünnepek előtt eljuttatunk a MikulásGyár részére! A csokikat és édességeket el lehet juttatni a MOKSZ címére is (1146 Budapest, Istvánmezei út 3-5.) vagy személyesen leadni hétköznapokon, hétvégéken és a decemberi versenyeinken – a Műkorcsolya és Jégtánc Mikulás Kupán, a Short Track Mikulás Kupán, és a Négy Nemzet Bajnokságán – egyaránt. 

Kérjük lehetőségeihez mérten aki tud, csatlakozzon az akcióhoz!

HUNSKATE

 

SEAT MET NEKA Sportoló Nemzet
MOB ISU HM Sportért Felelős Államtitkárság
X