moksz
Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség
Vissza 2020. július 21.

Hiszek Benned Program – sportegyesületi pályázati lehetőség!

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Sportért Felelős Államtitkársága kiemelt együttműködő partnereként a Sportegyesületek Országos Szövetsége az idei évben is meghirdeti a HISZEK Benned Sport Program II. alprogram V. ütemét.

 

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Sportért Felelős Államtitkársága meghirdette a HISZEK Benned Sport Programot – céljaként az egészséges életmódra nevelést, a versenysportban, és az ahhoz kapcsolódó utánpótlás-nevelésben és tehetséggondozásban rejlő lehetőségeket a társadalmi felzárkóztatás terén, valamint a szabadidősportot végző társadalmi rétegek szélesítésének jelentőségét az ország népegészségügyi mutatóinak fejlődését jelölte meg.

 

A HISZEK Benned Sport Program II., alprogramjaként az ország bármely területén működő kis- és közepes sportegyesületek utánpótlásbázisának növelését kívánja támogatni az Államtitkárság a Sportegyesületek Országos Szövetsége (SOSZ) közreműködésével.

A SOSZ olyan projektek nevezését várja, melyek a tehetség kiválasztásához, gondozásához kapcsolódó teendőkhöz társuló feladatok megvalósítását szolgálják.

 

Az alprogram 250 000 000 Ft forrást biztosít a jelentkező sportszervezeteknek, az elnyerhető támogatás mértéke legalább 500 000 Ft és legfeljebb 4 000 000 Ft.

A program támogatási időszaka: 2020. január 1.–2020. december 31.

A programra jelentkezés határideje: 2020. augusztus 15.

 

További információk (kiírás, jelentkezési lap): http://sosz.hu/hiszek-benned/

SEAT MET NEKA Sportoló Nemzet
MOB ISU HM Sportért Felelős Államtitkárság
X