moksz
Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség
Vissza 2016. április 4.

“SorShowlás” indítja a budapesti szinkronkorcsolyázó világbajnokságot

Szinkronkorcsolyázás – a XXI. század igazi látványsportja. Magyarországon még kevéssé ismert, de ennek ellenére a héten már másodszor rendezik Budapesten a sportág világbajnokságát. A szervezők egy kicsit még cukrozzák is a mézet azzal, hogy az eseményt bevezetősorsolás és megnyitó  köré egy igazi jégparádét szerveznek a versenyek kezdete előtti estén, április 7-én, csütörtökön 19.30-kor a Syma csarnokban.

A Draw & Show programban láthatják a nézők, – a kizárólag erre az alkalomra készült nyitószámban – a magyar jégsport kiválóságait, többek között az idén óriási sikereket elért  short track válogatott tagjait, valamint az U-18-as jégkorong válogatott hokisait és másokat.

A The Biebers zenekar exkluzív élő mini koncertet ad, melybe a szervezők becsempésztek egy flashmobot is, melynek  koreográfiája a videón megtekinthető.

Hogy minél jobban érezzék magukat a vendégek, mindenkinek érdemes ismerkedni ennek az elemeivel – persze csakis szárazon! A szervezők azt kérik a nézőktől, hogy barátkozzanak a flashmob anyagával, osszák, hogy minél többen jöjjenek – többek közt azért is – hogy a világbajnokságon résztvevő csapatokkal együtt táncoljanak egy emlékezeteset!

A “SorShowlás”-on több híres sportoló, köztük olimpiai bajnok is vállalták, hogy segédkeznek: Pulai Imre, Kasó Orsolya az Európa-bajnok női vízilabda válogatott játékosa, a short track válogatott, Sebestyén Juli, Tokaji Viktor.

A “SorShowlás” kezdete előreláthatólag 20 órakor. A 21 ország 26 csapatának részvételével rendezendő versenyek pénteken kezdődnek (18h) és szombaton zárulnak (15h). A magyar csapat látványos fejlődést mutatott az idei szezonban és a legjobb tíz közé szeretne betörni.

Jegyvásárlás a ticketpro.hu oldalon.

(Fotó: Kozma János)

SEAT MET NEKA Sportoló Nemzet
MOB ISU HM Sportért Felelős Államtitkárság
X