moksz
Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség
Vissza 2015. február 15.

Dupla esemény a Gyakorló Jégcsarnokban

Dupla esemény otthona a Gyakorló Jégcsarnok, ISU tábor és Pannónia Kupa „futott” párhuzamosan korcsolyázóink edzőterepén.

Jövő szerdáig edzenek nálunk 7 ország legjobb 12-17 éves korú junior versenyzői. Az ISU irányításával szervezett tábor az utolsó időszakos felkészítés a Junior Vb előtt. A szakmai hét egyaránt szolgálja a sportolók és edzőik fejlődését. Utóbbiak számára az Nemzetközi Korcsolyázó Szövetség által kinevezett trénerek tartanak továbbképzést, esténként elméleti összefoglalóval zárva a gyakorlati napot. A gyerekek előadást hallgatnak az egészséges, sportkarrierjüket támogató táplálkozásról is. A tábort Darázs István ágazati igazgató, Telegdi Attila szövetségi kapitány és Zhang Jing, közismert nevén Lina edző vezetik.

A Pannónia Kupa a magyarok utolsó Vb előtti versenye, amelyen rajtunk kívül 12 ország 131 sportolója vett részt, köztük a világbajnokságra is készülő ellenfeleink. A Danubia Kupasorozat utolsó, hatodik állomása a most hétvégi megmérettetés, amelynek zárónapján, vasárnap, így két – csatoltan küldött – eredményt is hirdettek, a budapesti mellett összetettet.

A Pannon kupa eredményei

Danubia sorozat végeredménye 

SEAT MET NEKA Sportoló Nemzet
MOB ISU HM Sportért Felelős Államtitkárság
X