moksz
Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség
Vissza 2023. szeptember 5.

„A következő állomás a Magyar Bajnokság”

Augusztus 6. és 17. között ismét Bormió adott otthont a felnőtt férfi és a junior rövidpályás gyorskorcsolya-válogatott edzőtáborának. 

„Augusztusban Bormióba utaztunk el egy magaslati és jeges edzőtáborba a felnőttekkel együtt. Nem ez volt az első közös együttműködésünk, mert már huzamosabb ideje együtt készülünk” – kezdte beszámolóját Lakatos Tamás, a junior rövidpályás gyorskorcsolya-válogatott vezetőedzője.

„Azt gondolom, hogy kifejezetten jól tudunk közösen dolgozni, a két csapat kiegészíti egymást, ők kicsit kevesebben vannak, pedig 18 fővel utaztunk el Olaszországba, így jól össze tudtuk szervezni a jeges edzéseket. Tíz napot töltöttünk Bormióban, aminek minden percét kihasználtuk, mind a jeges, mind a szárazföldi edzések tekintetében és számítok rá, hogy ennek meg is lesz majd az eredménye. Összességében azt gondolom, hogy sikeres edzőtábort zártunk. A fiú csapattal azóta is töretlenül folytatjuk a közös felkészülést. A következő állomás a Magyar Bajnokság, ott fogjuk majd kiválasztani a felnőtt és a junior világkupa csapatba utazó személyeket. Addig folyamatosan edzünk és amint meglesznek a fix keretek, az első tényleges megmérettetés a junior világkupa lesz” – zárta gondolatait Lakatos Tamás.

HUNSKATE Media

SEAT MET NEKA Sportoló Nemzet
MOB ISU HM Sportért Felelős Államtitkárság
X