moksz
Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség
Vissza 2024. február 7.

Műkorcsolya edzőképzés a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemen

A Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem és a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség örömmel hirdeti meg a 2024. szeptemberétől induló műkorcsolya edzői képzést levelező tagozaton.

A képzés kiemelt lehetőséget kínál azoknak, akik szeretnék szakmai tudásukat bővíteni és hivatásukat műkorcsolya edzőként folytatni. A képzési idő 6 félév, mely során elméleti és gyakorlati ismereteket sajátíthatnak el a hallgatók. 

A felvételihez szükséges követelmények: 

– érettségi

– biológia teszt

– sportági elméleti és gyakorlati vizsga

A MOKSZ célja, hogy támogassa azokat a jelentkezőket, akik szeretnének edzőként tevékenykedni a korcsolyasportban és szakmai tudásukkal hozzájárulni a következő generációk oktatásához. A képzés során olyan komplex tudást szerezhetnek a hallgatók, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy edzőként képesek legyenek utánpótlás korosztályok és/ vagy felnőtt sportolók szakmai képzésére, fejlesztésére és versenyeztetésére is.

A képzésről további információ az alábbi linken található: Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem – Edző alapképzési szak (tf.hu)

Jelentkezési szándékát kérjük, előzetesen jelezze a MOKSZ műkorcsolya ágazat igazgatóságán, majd hivatalosan regisztráljon a https://www.felvi.hu honlapján február 15-ig.

E-mail cím: fsadmin@hunskate.hu

Sok sikert kívánunk a jelentkezéshez!

Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség

SEAT MET NEKA Sportoló Nemzet
MOB ISU HM Sportért Felelős Államtitkárság
X