moksz
Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség
Vissza 2023. november 28.

Jön a 17. Műkorcsolya Mikulás Kupa

Európa egyik legjobban várt műkorcsolya és jégtánc utánpótlásversenye immáron 17. alkalommal kerül megrendezésre a fővárosban.

November 29. és december 4. között 5 kontinens 39 országának 385 versenyzője, műkorcsolyázója és jégtáncpárja látogat el Budapestre, a Gyakorló Jégcsarnokba, hogy megmérettessék magukat a népszerű nemzetközi viadalon. A hatnapos eseményen hazai tehetségeink is harcba szállnak, a legkisebbektől a legnagyobbakig szinte teljes létszámban, összesen 131 magyar versenyzőért izgulhatunk.

Az eseményre a belépés díjtalan!

Újra megnyit a HUNSKATE Shop, ahol többek közt a SANTA CLAUS Cup egyedi lógójával ellátott és Kori kutyás ajándéktárgyakat vásárolhatnak az érdeklődők, a nassolni vágyókat pedig szeretettel várjuk új büfénkben, ahol forrót tea is kapható.

Az idei évben változik az élő közvetítésünk rendszere, hiszen a SolidSport segítségével hamarosan egy új, izgalmas felületen követhetők a hazai versenyek. További információk és a közvetítés linkje az alábbi linken érhetőek el: https://solidsport.com/santa-claus-cup.

A Live Stream árai: 

Napijegy: 4,99 euro

Hetijegy: 14,99 euro early bird

Hetijegy: 19,99 euro teljes áron

Mindenkit szeretettel várunk!

HUNSKATE MEDIA

SEAT MET NEKA Sportoló Nemzet
MOB ISU HM Sportért Felelős Államtitkárság
X