moksz
Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség
Vissza 2015. október 9.

Tóth Ivett a zágrábi JGP-n a negyedik helyről várja a folytatást

Egy  nap edzés után csütörtökön elkezdődtek a versenyek az utolsó Junior GP versenyen, Zágrábban.

Engi Klára, a pontozásos szakági vezető röviden összefoglalta fiataljaink szereplését:

-Jégtáncosaink, Márton Villő és Semko Danyl, csütörtökön még csak edzettek, megnyugtató, kiegyensúlyozott SD programot futottak. 3-4 hasonló tudású párból, reméljük egy hibátlan futással sikerül megszerezniük a kvalifikációs lehetőséget a debreceni JVB-re.

borovoj

-Borovoj Alexander nagyon jól sorsolt, 15.-ként a harmadik csoport 3. futójaként mutathatta be rövid programját. Sajnos nagyon izgult, ami egy tipikus hiba nála, így a szezon első versenyén.  A dupla axelen kívül ugrásai bizonytalanok voltak. Forgásait  a legmagasabb, lépéseit pedig 3-as szintre értékelték, így a 24 indulóból a 17.-ik helyen zárta a versenyt.

ivett

– Tóth Ivett futását nagyon vártuk! A mezőny közepére, csoport 2.-nak sorsolt, aminek Ő nagyon örült. A jó sorsolás meg is hálálta magát, és persze a sok munka, mert magabiztosan elejétől kezdve élvezte amit csinált. Magas, szép ugrásaival, gyönyörű és jó technikájú forgásaival bebiztosította helyét. A 4. helyen zárt a rövid program után!!!
A technikai pontok alapján a 3. legjobb pontot kapta!

Nagyon örül és boldog, mindenki.

Pénteken a jégtáncosok kezdik meg a versengést, délután 14 órakor. Villőék a 4-es sorszámot húzták, így az első csoportban mutatkoznak be, várhatóan 14.25-kor. Szása 10. sorszámot húzott, az ő versenye 17.15-kor kezdődik.

Ivették könnyebb edzést terveznek péteken, majd szurkolni jönnek a többieknek, ahogyan ők is tették neki.

Minden bírónk besorsolódott, így Vikárné-Homolya Zsuzsa a nőknél és Bálint Csaba jégtáncban pontoz.

A verseny eredményeit itt megtalálják.

SEAT MET NEKA Sportoló Nemzet
MOB ISU HM Sportért Felelős Államtitkárság
X