moksz
Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség
Vissza 2016. december 18.

Tóth Ivett nyerte a Négy Nemzet Bajnokságát, Alexander Borovoj a Felnőtt Magyar Bajnok

Befejeződött a Négy Nemzet Bajnoksága Katowicében. A nők versenyében Tóth Ivett végzett az élen, ezzel nem csak a viadalt, hanem a Felnőtt Magyar Bajnokságot is megnyerte. Utóbbit az SKSE műkorcsolyázója két szép hibátlan programmal magasan megjavítva eddigi legjobb pontszámait, a kűrben hét triplát bemutatva negyedik alkalommal szerezte meg.

2017_mb_nok
Bátori Júlia a Jégcsillag SE műkorcsolyázója a rövidprogramban és a kűrben is az ötödik helyen, a nemzetközi versenyben az ötödik, a Magyar Bajnokságban a második helyet végzett. Szombathelyi Eszter (UTE) a versenyt a 14. helyen zárva lett bajnoki bronzérmes.

2017_ferfi_mb
A férfiak versenyében szintén az SKSE műkorcsolyázója Alexander Borovoj nyakába került a bajnoki aranyérem. A nemzetközi versenyt a 8. helyen befejező műkorcsolyázó eredménye a tavalyi év sérülései után szép teljesítmény. A bajnoki ezüstérem Csernok Andrásnak a DSI versenyzőjének jutott.

jegtanc_duo
A junior jégtáncosok hat duót felvonultató mezőnyében a bronzérmet a Jakucs Hanna, Illés Dániel (Ice Team SE) gyűjtötte be.

A verseny eredményeit on-line itt nyomon követhetik.

Fotók a versenyről itt megtalálhatóak. (Sallak György fotói)

SEAT MET NEKA Sportoló Nemzet
MOB ISU HM Sportért Felelős Államtitkárság
X