moksz
Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség
Vissza 2014. szeptember 27.

A Moscheni-Lukács pár ötödik lett Junior Grand Prix-n

Szombaton a kűrökkel folytatódott Észtországban a Junior Grand Prix. A mieinknek a harmadik helyről várták a kűrt, és végül az ötödik helyen fejezték be a versenyt.

A pénteki kiemelkedő szereplést nem sikerült megismételni a Carolina Moscheni – Lukács Ádám párosnak. Noha szombati programjuk folyamatos volt, néhány apróbb hiba becsúszott, aminek köszönhetően a bírók a 7. helyre pontozták őket a kűrökben. Összesítésben 127.43-al az ötödik helyet szerezték meg a tallini Junior Grand Prix-n.

18 éves jégtáncosaink teljesítménye, különösen az első napi, bíztató volt a jövőre nézve Tallinban. Bízunk benne, hogy a formájukat és a programjaik előadását állandósítani tudják, és akkor még sok, ehhez hasonló, előkelő helyezésről számolhatunk be.

A versenyt az orosz Yanovskaya-Mozgov kettős nyerte, második a kanadai Bent-Mackeen lett. A dobogó legalsó fokára, a rövidprogram után a 6. helyen álló, ukrán Nazarova-Nikitin állhatott fel.

A mieink szombati programja itt tekinthető meg: https://www.youtube.com/watch?v=H24KcMVSi6M

Az ISU Junior Grand Prix of Figure Skating sorozat következő állomás a németországi Drezdában lesz, október 1-5. között – az előzetes nevezések alapján magyar induló nélkül.

DG

/fotó: internet/

SEAT MET NEKA Sportoló Nemzet
MOB ISU HM Sportért Felelős Államtitkárság
X