moksz
Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség
Vissza 2022. december 13.

BOM Alapítvány: Berzeviczy Albert Tanulmányi Ösztöndíjprogram

A BOM újra meghirdeti Berzeviczy Albert Tanulmányi Ösztöndíjprogramját, amelyre 2022. november 15-től 2023. január 15-ig pályázhatnak élsportolók az alapítvány weboldalán megadott pályázati feltételeknek megfelelően.

A BOM Alapítvány számára fontos, hogy a fiatalok sportkarrierjük építése mellett kiemelt figyelmet fordítsanak az önképzésre és a tanulásra is. Az ösztöndíj segítségével a sportolók az aktív versenyzői évek befejeztével sikeresen léphetnek ki a civil életbe és a munkaerőpiacra.

A Berzeviczy Albert Tanulmányi Ösztöndíjprogram segítségével komoly anyagi támogatás érhető el, hiszen a teljes képzési időre és képzési díjra lehet ösztöndíjat elnyerni.

A MOB első elnökéről elnevezett Berzeviczy Albert ösztöndíjprogram 10 évvel ezelőtti indulása óta már több mint 170 sportoló továbbtanulását finanszírozta. Az egyedülálló ösztöndíj- és mentorprogramnak köszönhetően az alapítvány számos olyan tehetséget kísérhetett végig eredményes olimpikonná vagy paralimpikonná válásuk útján, mint Ekler Luca paraatléta, Keszthelyi-Nagy Rita vízilabdázó, Olasz Anna vagy Rasovszky Kristóf úszók.

A BOM Alapítvány népszerű ösztöndíjprogramjára olyan olimpiai vagy paralimpiai kerettagok jelentkezését várjuk, akik önköltséges képzésben vagy állami ösztöndíjasként folytatnak felsőfokú tanulmányokat élsportolói karrierjük mellett.

A BOM-ösztöndíjas fiatalok 2020 óta mentorprogramon is részt vehetnek, mely lehetőséget biztosít a sportolóknak, hogy sportpályafutásuk mellett betekintést nyerjenek mentoraik által a munkaerőpiacra és az ösztöndíjprogramon túl életvezetési tanácsokkal és tapasztalati tudással is gyarapodjanak.

Csatlakozz te is a BOM ösztöndíjasok köréhez, légy egy nagyszerű csapat tagja, és élvezd az ezzel járó előnyöket és lehetőségeket!

Részletek és jelentkezés a BOM honlapján.

Forrás: www.olimpia.hu

SEAT MET NEKA Sportoló Nemzet
MOB ISU HM Sportért Felelős Államtitkárság
X