moksz
Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség
Vissza 2024. október 9.

Budapest Trophy a Vasas Jégcentrumban

Újra nemzetközi versenyt rendez a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség: a műkorcsolya szerelmeseit várjuk a Vasas Jégcentrumba október 11. és 13. között.

Ismét benépesítik a műkorcsolyázók a Vasas káposztásmegyeri Jégcentrumát, ám ezúttal nemcsak a jégen, hanem remélhetőleg a lelátókon is ott lesznek a sportág szerelmesei: péntektől vasárnapig ötödik alkalommal rendezi meg szövetségünk a Budapest Trophyt.

A nemzetközi viadal az ISU Challenger Series hatodik állomása, s ezzel párhuzamosan junior nemzetközi verseny is zajlik majd a jégen: négy kontinens 33 országából érkeznek Budapestre a versenyzők, a felnőttek között 55 induló (76 versenyző) mutatja be programjait.

A magyar színeket a felnőttek között Zsembery Katinka, Schermann Regina, Szabó Cintia, Zsirnov Dária, valamint Vlasenko Aleksandr képviseli, míg a jégtáncosok között az Ignateva Mariia, Szemko Danijil Leonyidovics és Csiszér Emese, Shapiro Mark duó versenyez.

A juniorok mezőnyében Dzsumanyijazova Polina, Fülöp Szilvia, Hartdégen Lili, Incze Brigitta, Major Martina, Papp Vivien, Széplaki Zsófia, Szigeti Dorina, Virányi Laura és Zhang Boglárka, valamint Dózsa Benedek, Rác Kolos és Vlasenko Aleksei lép jégre.

Az eseményre a belépés ingyenes!

Az aktuális eredményekről, a versenyzőkről és a pontos programról az esemény oldalán találhatók részletes információk.

A versenyről az élő közvetítés a hunskate.tv oldalon követhető.

A verseny programja:

SEAT MET NEKA Sportoló Nemzet
MOB ISU HM Sportért Felelős Államtitkárság
X