moksz
Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség
Vissza 2022. november 25.

Jön a 16. Műkorcsolya és Jégtánc Mikulás Kupa!

Immáron 16. alkalommal kerül megrendezésre a fővárosban Európa egyik legnagyobb és legjobban várt utánpótlásversenye, a Santa Claus Cup. A hétnapos nemzetközi műkorcsolya- és jégtáncversenyen értékes technikai- és ranglistapontokért a felnőttek is jégre lépnek.

November 28. és december 4. között 5 kontinens 43 országának több mint 400 versenyzője – Mexikótól Vietnámig –, műkorcsolyázók és jégtáncosok látogatnak el Budapestre, a Gyakorló Jégcsarnokba, hogy megmérettessék magukat az évről évre egyre népszerűbb viadalon. A hétnapos eseményen hazai tehetségeink is harcba szállnak a legkisebbektől a legnagyobbakig szinte teljes létszámban, összesen 112 magyar versenyzőért izgulhatnak a jégpályára kilátogató sportbarátok. Adventi hangulat, rendkívül erős mezőny és csodálatos kűrök – a versenyre a belépés díjtalan, várunk mindenkit sok szeretettel!

További információk a www.skatesantaclauscup.hu weboldalon.

Médiaakkreditáció

A versenyre a sajtó munkatársai a media@hunskate.hu email címen akkreditálhatnak. A regisztráció nem automatikus, elfogadásáról visszaigazoló emailt küldünk.

HUNSKATE media

SEAT MET NEKA Sportoló Nemzet
MOB ISU HM Sportért Felelős Államtitkárság
X