moksz
Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség
Vissza 2015. december 9.

Vasárnap Téli Sportágválasztó!

A Magyar2015_12_09_Teli_Sportagvalaszto_1 Országos Korcsolyázó Szövetség a Téli Sportágválasztóra a korcsolyasport és ágazatainak népszerűsítésére egész napos interaktív tevékenységekkel készül, amelyek készség- és képesség felméréstől kezdve, szakképzett edzők segítségével megvalósuló korcsolyaoktatáson át terjednek. Látványos bemutató eseményeiken jelenlegi kiválóságaik, s a jövő remélhetőleg kiemelkedő korcsolyázói, gyorsasági és pontozásos ágazat egyaránt megismerhetők. Narrátoros szakági edzéseken bepillanthatnak a nézők a felkészülés nem közismert, ritkán látott elemeibe is. Kűrruhás ízelítőt ad a tavaszi világbajnokság szinkron válogatottja. Lesz játékos tombola, valódi nyereményekkel, amelynek fődíja egy családi belépő a debreceni Junior Műkorcsolya és Jégtánc VB-re. A MOKSZ szlogenje most is, mint mindig: Gyere korizni!

2015. december 13-án (vasárnap) a rendezvény 10 és 20 óra között várja a látogatókat. Fontos információ…

Fontos információ, hogy a Téli Sportágválasztó bejárata nem a Városligeti Műjégpálya főbejárata lesz, hanem attól kb. 250 méterre található oldalsó, felmolinózott kapun keresztül, a regisztrációs sátraknál léphetnek be a látogatók a rendezvényre. A közönségkorcsolyázás a Műjégpálya kb. 12 000 m2-es jégfelületén – a Téli Sportágválasztó rendezvénytől függetlenül – zavartalanul működik, melyhez korcsolyajegyet, a Műjégpálya nyitvatartási idejében a főbejáratnál kell váltani.
A Téli Sportágválasztóra a belépés ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött!

Regisztráció itt lehetséges.

A főbb események idősorrendben:
– 14:30—15:00 – Tombola, korcsolya témában, nyereményekkel, főnyeremény egy családi belépő a debreceni Junior Műkorcsolya és Jégtánc Világbajnokságra,
– 15:00—15:25 – Narrátoros rövidpályás gyorskorcsolya edzés és bemutató a magyar junior válogatott részvételével,
– 15:30—15:50 – Műkorcsolya és jégtánc bemutató a sportág kiválóságaival,
– 15:50-16:00 – A nagy jégfelületen erre a célra elkülönített pályán a magyar Szinkronkorcsolya válogatott, a Team Passion bemutatja a világbajnokságra összeállított szabad programját.

2015_12_09_Teli_Sportagvalaszto_2

Li-ning Seat
X