moksz
Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség
Vissza 2015. szeptember 7.

A NAP HŐSE: Szavazzon Gál Zoéra

Nem csak idősebb korunkra válhatunk példaképpé, sokan már tizenévesen azok lesznek! A DIGI Sport 2015. szeptember 1-jétől naponta jelentkező új minisorozata olyan fiatal tehetségeket mutat be, akik teljesítményükkel, eredményeikkel kiemelkednek a kortársaik közül.

A minisorozat különálló, 5-7 perces epizódjaiban ilyen fiatalokról láthatnak portrékat a nézőink. A DIGI Sport kiemelten fontos feladatának tekinti az utánpótlás-nevelés eszményét, ezért kíván nyilvánosságot biztosítani ezeknek a tehetségeknek, így megismerhetjük a jövő sikeres sportolóit, olimpikonjait. Emellett minél több fiatalt szeretnénk ösztönözni arra, hogy kezdjen el mozogni, sportolni, hogy megtalálja a hozzá legjobban passzoló sportágat, sikereket érjen el és így éljen teljesebb, boldogabb, sikeresebb életet.

Az egyes portrékban bemutatjuk a főszereplőt, megismerjük a sportágát, megkérdezzük tapasztalatairól, bemutatjuk az eddig elért eredményeit, megmutatjuk környezetét, betekintünk edzéseire, megismerjük és meghallgatjuk az edzőjét és akár hozzátartozóit, családját is. Továbbá szeretnénk kiemelni és bemutatni azokat a műhelyeket, ahol minőségi utánpótlás-nevelés folyik, ahol képesek több kiemelkedő fiatal sportolót kinevelni.

A műsor indulásával egy időben nagyszabású nyereményjátékot is indítunk, mellyel a tehetséges fiatal versenyzőket és az őket támogató nézőket is jutalmazzuk. Az első adástól kezdve szavazni lehet a kedvenc versenyzőkre, így a nézők hétről hétre megszavazzák „A hét hősét”, majd közülük kerül ki „A hónap hőse” és 1 év múlva pedig a 12 „A hónap hőse” közül megválasztjuk „Az év hősét”.
Értékes ajándékokkal gazdagodnak a szavazók és a versenyzők is, hiszen a DIGI Sport-os ajándékcsomagok, az USANotebook.hu által felajánlott Lenovo okostelefonok és táblagépek mellett „Az év hőse” 1 teljes éven keresztül, havi 100.000 Ft-os DIGI Sport ösztöndíjban részesül.

nap_hose_video_gal

A képre kattintva megnézheti a Gál Zoéről készült videót

Ide kattintva szavazhat Gál Zoéra.

SEAT MET NEKA Sportoló Nemzet
MOB ISU HM Sportért Felelős Államtitkárság
X