moksz
Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség
Vissza 2023. március 24.

Szezonzáró Európa Kupa Torinóban

Március utolsó hétvégéjén az olaszországi Torinóban zárja a 2022/2023-as szezont a magyar rövidpályás gyorskorcsolya-válogatott.

Hétvégén, március 24. és 26. között Olaszországban, Torinóban rendezik az Európa Kupát, az ifjú rövidpályás gyorskorcsolyázók szezonzáró versenyét. A magyar junior rövidpályás gyorskorcsolya-válogatott nagy létszámmal, 18 versenyzővel vágott neki az utolsó megmérettetésnek szerdán délben.

A háromnapos versenyen Amschl Kíra, Árendás Mihály, Czank-Varga Benjámin, Csizmadia Márk, Dobrán Flóra, Gerecze Ádám, Granasztói Ádám, Haltrich Luca, Jancsó Zalán, Major Dominik, Molnár Réka, Nógrádi Panka, Schönborn Melinda, Szigeti Dóra, Tóth Eszter, Végi Diána Laura, Wu Jia Wei Dávid és Z Molnár Natasa húz szerelést.

¨¨„18 versenyzővel vágtunk neki a március 24. és 26. között megrendezendő Európa Kupának, melynek Torino ad otthont. Nem volt zökkenőmentes a felkészülésünk, hiszen többen is betegséggel küzdöttek, de úgy hiszem, hogy mindezek ellenére ott tudunk majd lenni a legjobbak között és harcolhatunk a dobogós helyezésekért.” – fogalmazott Lakatos Tamás, a magyar rövidpályás gyorskorcsolya-válogatott vezetőedzője.

Az Európa Kupa programja és eredményei itt érhetők el.

HUNSKATE Media

SEAT MET NEKA Sportoló Nemzet
MOB ISU HM Sportért Felelős Államtitkárság
X