moksz
Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség
Vissza 2017. február 7.

Sportdiplomácia képzés indul a Szent István Egyetemen!

A Széchenyi István Egyetem, Győr város dinamikusan fejlődő felsőoktatási intézménye. A képzés helyszíne azonban Budapest!

Az egyetem célja olyan sportdiplomáciai szaktanácsadók képzése, akik a sportszektor különböző szervezeteit képviselik mind hazai, mind nemzetközi szinten. A végzettek ismerik a diplomácia és a protokoll alapfogalmait, a hazai és nemzetközi sporttal összefüggő politikai és diplomáciai kérdéseket. Széleskörű szakmai ismeretekkel rendelkeznek a sport szervezeti (pl.: klubok, hazai sportági szövetségek, nemzetközi sportszervezetek, az olimpiai mozgalom) és üzleti területein (pl. versenyszervezés, a sportmarketing, a kommunikáció, szponzoráció, lobby). A végzettek megszerzett tudásukkal képesek részt venni a hazai és nemzetközi sportszervezetek munkájában, valamint hatékonyan képviselni azok érdekeit az sportélet minden szegmensében, legyen az az üzleti, civil vagy éppen a közszféra.

A sportdiplomácia területén végzett hallgatók tevékenységükkel hozzájárulnak ágazat modernizálásához, fejlesztéséhez, a magyar sport nemzetközi szervezetekben való érvényesüléséhez.

A szakirányú továbbképzés megnevezése:
Sportdiplomácia
A szakképzettség oklevélben szereplő megnevezése: Sportdiplomáciai szaktanácsadó

A sportdiplomáciai képzés részleteit ide kattintva olvashatják. 

A felvétel feltételei: bármely képzési területen legalább alapképzésben szerzett végzettség és szakképzettség.
A képzés időtartama: 2 félév. Munka mellett is végezhető, levelező munkarendű képzés, az oktatás a szombati napokon zajlik.
A képzés kezdete: 2017. február vége.
Kapcsolattartó: Hornyák Veronika oktatás-szervező, telefon: (30) 5151-982, Email: sportdiplomacia@sze.hu
Jelentkezési határidő: 2017. február 15. Jelentkezés a következő linken a regisztrációs díj (9000 forint) befizetésével lehetséges: http://felveteli.sze.hu/sportdiplomaciai-szaktanacsado (Regisztrációs díj befizetéséről szóló banki bizonylatot kérik a sportdiplomacia@sze.hu email címre elküldeni.) Csatolandó dokumentumok: oklevélmásolat, szakmai önéletrajz, esszé jövőbeli tervekről.

SEAT MET NEKA Sportoló Nemzet
MOB ISU HM Sportért Felelős Államtitkárság
X