moksz
Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség
Vissza 2020. szeptember 1.

Beszélgetés bajnokainkkal

Megnyílik a korcsolyasport arcképcsarnoka: szerdán elstartol új sorozatunk, amelynek keretében hétről hétre az elmúlt évtizedek nagy bajnokaival beszélgetünk.   

A magyar korcsolyasport számos emblematikus alakkal büszkélkedhet – túlzás nélkül állíthatjuk, hogy az Egyesült Államoktól Japánig valamennyi korcsolyarajongó egy emberként szurkolt Regőczy Krisztinának és Sallay Andrásnak, hogy az olimpiai ezüstérem után a világbajnoki dobogó tetejére állhassanak. De a korcsolyavilág ugyanígy a szívébe zárta Almássy Zsuzsát és ikonikus programjait, vagy Sebestyén Júliát, akinek a magyar női műkorcsolyázás első és eddig egyetlen Európa-bajnoki címét köszönhetjük, hogy Pjongcsang hőséről, a short track váltó tagjaként történelmi olimpiai aranyérmet szerző Knoch Viktorról már ne is beszéljünk.

Nézők ezrei állva tapsolták őket, legendák lettek – de hogyan telnek a napjaik, mióta nem a rivaldafényben élnek? Új videós interjúsorozatunkban sorra vesszük az elmúlt évtizedek nagy korcsolyázóit: hétről hétre egy-egy bajnokunkkal, bajnok kettősünkkel beszélgetünk legfényesebb sikereiről, arról, mi történt vele visszavonulása óta, mit adott neki a sport, és hogyan kamatoztatja a pályafutása során szerzett tapasztalatokat a mindennapokban.

Sorozatunkat szerdán legeredményesebb jégtánckettősünkkel, a világhírű Regőczy–Sallay-kettőssel indítjuk, akik közös karrierjük kezdetétől az ikonikus Monti-csárdáson és a jégrevüs éveken át különleges kapcsolatukról is mesélnek.    

Az interjúk hétről hétre Youtube-csatornánkon lesznek elérhetők.

HUNSKATE Média / Bruckner Nóra – Videó: Kovács Álmos

SEAT MET NEKA Sportoló Nemzet
MOB ISU HM Sportért Felelős Államtitkárság
X