moksz
Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség
Vissza 2017. február 6.

Szinkron válogatottunk a Mozart Cupon

Csapatunk nem régiben Salzburgba látogatott, hogy megmérettesse magát a méltán híres Mozart Cup-on. Ez volt a szezon első állomása, ahol végre nemzetközi mezőnyben is bemutathatták idei versenyprogramjaikat.
dsc_8734
Sajnos néhány hátráltató tényező is akadt, hiszen jópár versenyzőnknek betegen kellett jégre állnia, de ennek ellenére nagyszerűen helytálltak a lányok.  Egy magabiztos rövid program után 43,54 ponttal a 6. helyen végeztek, mindössze 1 tizeddel lemaradva az 5. helyről.

dsc_9047

A második nap a kűr bemutatása ugyan kisebb hibákkal sikerült, de ennek ellenére megtartották 6. helyüket és fergeteges hangulatot varázsoltak az arénába.

dsc_9069
A kemény munka folytatódik tovább, hiszen igen sűrű időszak elé néznek a lányok. Február közepén egymás után két versenyre is utazik a csapat. Első körben február 18-19-én Zágrábban, majd 25-26-án Milánóban lépnek jégre. Addig is fellépésekkel és TV-s szereplésekkel kiegészítve folytatódik a felkészülés a végső megmérettetésre, a colorado-i Világbajnokságra, ahova áprilisban utaznak majd a csapat tagjai.
dsc_9185

SEAT MET NEKA Sportoló Nemzet
MOB ISU HM Sportért Felelős Államtitkárság
X