moksz
Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség
Vissza 2016. október 17.

22. Nemzetközi Csizmadia Short Track Kupa – összefoglaló

Immár 22. alkalommal rendezte meg a MOKSZ,  az idén 6 ország 129 versenyzőjének részvételével Debrecenben – 2016. október 15-16. között – a Csizmadia Ferenc Emlékversenyt, amely egyre komolyabb nemzetközi rövidpályás gyorskorcsolya megmérettetésnek számít.

A most már hagyományosan évente szervezett Csizmadia Kupa programjában, a junior E és junior F korcsoportokban ebben az évben már második alkalommal szerepelt az ügyességi verseny, a versenyprogram részét képezve és beleszámítva a végső sorrendbe ebben a két kategóriában.

A legnagyobb csatát a junior C korosztály versenyzői vívták, ahol a legkiegyensúlyozottabb erőviszonyok nagy csatát hoztak mind a női, mind a férfi versenyzők vonatkozásában. Ennek megfelelően a Csizmadia Vándor Kupa is ebben a korcsoportban talált gazdára. A hölgyek között a Jászberényi színekben induló Tian Rixin (JSE), a férfiaknál a szegedi Kmetykó Péter (TKKSE) szerezték meg a serleget. Az olimpiai keretben dolgozó Túri Anna (JSE), valamint Tiborcz Dániel (MTK) nyertékkorcsoportjuk összetett versenyét. Az indulók nagy létszáma előrevetíti a háromnapos rendezés lehetőségét a jövőben.
2016_10_16_csizmadia_lead_kep

Köszönjük a Debreceni Sportcentrumnak a szervezésben és lebonyolításban nyújtott hatalmas segítséget!

A verseny végeredményeit IDE KATTINTVA nézhetik meg!
A verseny protokollja ide kattintva olvasható!

A versenyen készült fotógalériák, nagy felbontású képekkel:
1. nap fotói
2. nap fotói

SEAT MET NEKA Sportoló Nemzet
MOB ISU HM Sportért Felelős Államtitkárság
X