moksz
Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség
Vissza 2016. szeptember 30.

Junior Grand Prix és Ondrej Nepela Memorial

A Pontozásos Ágazatunk is ringbe száll a hétvégén. Medgyesi Fruzsina képviseli Magyarországot a tallini Junior Grand Prix-n, Tóth Ivett a 24. Ondrej Nepela Memorial versenyen mutatkozik be idén először Pozsonyban új programjaival.

„Fruzsi, edzője, Tóth Zoltán és a pontozó Szilágyi Éva már megérkeztek Tallinba. A verseny csütörtökön rövid programokkal kezdődött. Pénteken lesz a kűr. A nagyszerű ostravai első JGP után kíváncsian várjuk Fruzsi második szereplését és reméljük, hasonló jó futással nyeri el ismét a bírók magas pontjait.

Ivett a 24. Ondrej Nepela Memorial versenyen mutatkozik be idén először Pozsonyban új programjaival, amelyeket Benoit Richaud koreografált. A keddi edzésen kirobbanó formában volt, egészen új oldaláról ismerhettük meg őt. Bízunk benne, hogy a bírók elismerésére is érdemes lesz.”

Fruzsina kitűnően kezdett csütörtökön. A 33 műkorcsolyázot számláló mezőnyben a 9. helyen fejezte be a rövidprogramját.

Az eredményt itt nyomon követheti.

Tóth Ivett is jégre lépett. Ő az igen erős mezőnyben a 27 hölgy között a 22. induló volt, és a 7. helyen várja a folytatást a rövidprogram után.

Engi Klári sportigazgatónk Pozsonyból jelenti:
“Ivett helyenként apró szezonkezdő hibákat vétve, viszont megújult koreográfiával, sokak dicséretét elnyerve, a 7.helyen várja a folytatást. Lipnitskaya, a 2014. évi budapesti EB női verseny győztese vezet a felnőttek itteni rangos Ondrej Nepala viadalán.  A kűrt, a negyedik csoport utolsóként mutatja be ma este Ivett! ”

Az eredmények itt megtalálhatóak.

SEAT MET NEKA Sportoló Nemzet
MOB ISU HM Sportért Felelős Államtitkárság
X