moksz
Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség
Vissza 2014. november 10.

Fruzsi és Julcsi is megszerezte rövidben a junior VB technikai pontokat

LogoA Tirnavia Edea Cup 2014 után kérdeztük Tokaji-Kulcsár Zsófiát tanítványairól, Medgyesi Fruzsináról és Bátori Juliáról. Mindkét versenyzőnek Tokaji-Kulcsár Zsófia és Tóth Zoltán az edzője.

„Medgyesi Fruzsival fél éve dolgozunk, és nagyon szépen fejlődik. A szezon második versenyén sikerült elérnie a rövidprogramban a junior VB technikai minimum pontokat! A kűrben annak ellenére, hogy hatodik lett, meg tudta őrizni a remek második helyét.

Ehhez az eredményhez hozzátartozik, hogy Fruzsi zenéje elsőre rosszul indult el. A második beállás után elindult a zene ugyan, de mintegy 10 másodpercet előreugrott a zenében, így futotta végig, ami nem könnyű. Ez eléggé megzavarta, így következett több hiba is a programban. Összesítve nagyon szép teljesítmény részéről is, hogy így is meg tudta tartani a 2. helyét Ivett mögött!

Bátori Julcsi szép rövidet futott, ahol Ő is szintén megszerezte a rövid junior VB technikai minimum pontokat. Eddig is közel volt hozzá, de végre sikerült elérni ezen a versenyen! A kűrben nem sikerült a technikai minimum pontot elérni, de már csak nagyon kicsi hiányzik, hogy meglegyen!” – mondta el Tokaji-Kulcsár Zsófia.

Bízunk benne, hogy a fiatalok szép eredményeiket minimum meg tudják ismételni, illetve fokozatosan előre tudnak lépni.

DG

SEAT MET NEKA Sportoló Nemzet
MOB ISU HM Sportért Felelős Államtitkárság
X