moksz
Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség
Vissza 2015. augusztus 20.

Junior GP: Versenyzőink jól teljesítették a rövidprogramot Pozsonyban

A pozsonyi műkorcsolya és jégtánc junior GP első versenynapján Medgyesi Fruzsina a 30 versenyző közül a 12. helyen áll a rövidprogram után. A jégtáncos Kimberly Wei, Illias Furati duó  az erős mezőnyben a 13. helyen várja a folytatást.

Tokaji-Kulcsár Zsófia,csapatvezető, Medgyesi Fruzsina edzője helyszíni tudositása:

lany5
Fruzsi nagyon szépen futott élete első junior GP versenyén. Hibátlan rövidprogramot mutatott be. Nagyon erős mezőnyben a magas ugrásaival és magabiztos korcsolyázásával szerezte meg a 12.helyet. A pénteki napon 23.-nak fut az utolsó előtti csoportban 5. korcsolyázóként.

jegtanc
Jégtáncosaink is mutatósan futottak, élvezték amit csinálnak és az edzőik Melissa és Denis is elégedettek voltak a teljesítményükkel.
Jelenleg a rövid tánc után a 15 táncosból a 13. helyen várják a szombati folytatást a kűrben.

Alexander Maszljanko az edzésen jól mozgott és készült a pénteki rövidprogramra. Mindent sikerűlt az edzésen megcsinálnia a rövidprogram elemeiből.

jegtanc2
A Kimberly Wei / Illias Furati edzője Melissa Gregory – Denis Petukhov korábbi amerikai jégtáncospár.
Az idei évtől versenyeznek magyar színekben, mert Iliász Fourati édesanyja magyar, Böröczky Lilla, és Iliász is magyar állampolgár. Beszél is magyarul.
Junior korúak, első éves juniorok, így 3 nagyon fiatal pár fog versenyezni magyar színekben az idén és ebből a két legjobb fogja képviselni hazánkat a debreceni JVB-n. Természetesen akkor, ha sikerül megszerezniük a minimum technikai pontokat.

Maszljanko Alexander edzője Gayane Akopjan edzőnő.
Alexander Magyarországon született és azóta is itt él szüleivel. Edzőnője is hosszú évek óta végez színvonalas szakmai munkát szintén itthon.

Az eremények itt nyomon követhetőek.

SEAT MET NEKA Sportoló Nemzet
MOB ISU HM Sportért Felelős Államtitkárság
X