moksz
Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség
Vissza 2024. szeptember 19.

Hunskate TV – kövesd versenyeinket online

Elindításra került a MOKSZ új streaming felülete, a Hunskate TV, melyen a szezonban megrendezésre kerülő hazai versenyek élő közvetítéseit, exkluzív tartalmakat, valamint korábbi felvételeket is elérhetnek az érdeklődők. A platform a Szövetség és a Solidsport együttműködése keretén belül kelt életre, célja a sportágak további népszerűsítése mellett egyedi közvetítési felület használata, valamint a színvonal növelése igazodva a nemzetközi trendekhez.

Váradi Orsolya, ügyvezető igazgató szavai az együttműködésről:

A Solidsporttal létrejött kölcsönösen előnyös együttműködésünk nagyszerű lehetőséget biztosít a Szövetség számára ahhoz, hogy élő közvetítéseinket egy újabb szintre emelhessük. A Hunskate TV egyedi, számunkra kialakított platformja által minden versenyünk közvetítése egy helyen lesz elérhető, mely segít a korcsolyasportok népszerűsítésében is. A felület klassz és könnyen kezelhető, örömmel invitáljuk a korcsolyacsalád tagjait, hozzátartozókat, lelkes szurkolóinkat és minden érdeklődőt, hogy kövessék és élvezzék az eseményeink online közvetítéseit.

Andreas Westerland, a Solidsport kereskedelmi vezetőjének szavai az együttműködésről:

Nagy örömünkre szolgál, hogy együttműködhetünk a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetséggel, egy újabb szövetséggel, amely felismerte egy dedikált OTT platform elindításának óriási értékét. Egy hosszútávú együttműködés elején járunk és büszkék vagyunk arra, hogy már az első év során jelentős új bevételi forrást teremtettünk a szövetség számára. A platform a digitális tartalmak központi csomópontjaként szolgál majd, javítva a rajongói élményt és növelve az elérést. Izgatottan várjuk, hogy az első szeptemberi eseménnyel elinduljon a csatorna és különösen várjuk az októberi Budapest Trophy ISU Challenger Seriest, amely a sorozat egyik kulcsfontosságú eseménye.

Bízunk benne, hogy a korcsolyacsalád könnyen megbarátkozik az Hunskate TV felületével és lelkesen követi hazai eseményeinket.

Ne maradjatok le egyetlen pillanatról sem, regisztráljatok az oldalra most.

Ebben a videóban pedig segítséget találhattok a regisztrációhoz és az oldal használatához.

SEAT MET NEKA Sportoló Nemzet
MOB ISU HM Sportért Felelős Államtitkárság
X