WordPress adatbázis hiba: [Got error 28 from storage engine]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`

WordPress adatbázis hiba: [Got error 28 from storage engine]
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('rl_category') ORDER BY t.name ASC

WordPress adatbázis hiba: [Got error 28 from storage engine]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (48380) ORDER BY t.name ASC

Nem minden fenékig tejfel Montrealban | Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség - MOKSZ MOKSZ
moksz
Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség
Vissza 2022. április 7.

Nem minden fenékig tejfel Montrealban

Pár napja már a világbajnokság helyszínén, Montrealban készül a magyar short track csapat a világversenyre. Bánhidi Ákost kérdeztük, hogy látja a körülményeket, esélyeket.

A körülmények felemásak. A csarnok egy régi építésű létesítmény, de maga a jég az rendben van. Viszont a szállásunk nem felel meg egy világbajnokság színvonalának – mondta.

És hogy miért? – Nem jó az étel, rossz a környék – emelte ki Bánhidi Ákos.

Az akklimatizálódásról azt mondta a szakember, hogy a szokásos módon zajlott. Kellett pár nap, mire a fiatal csapatunk belerázódott a kanadai időzónába, de mára rendben van minden.

A csapattagok jókedvűek, jól dolgoznak – mondta a szakvezető.

Arról pedig, hogy mit is vár a magyarok szereplésétől azt mondta, hogy nem szeret előzetesen tippelni, de azt mindenkitől elvárja, hogy hozza a tőle telhető legtöbbet, amit tud. – Nehéz így előzetesen véleményt alkotni, hiányoznak országok, neves versenyzők, érdekes vébé lesz – fejezte ki végül gondolatait egyértelműen Bánhidi Ákos.

Palánki István – HUNSKATE Media 

Li-ning Seat
X