You are currently viewing Megalakult a 2025. évi ISU Műkorcsolya és Jégtánc Junior Világbajnokság Szervező Bizottsága

Megalakult a 2025. évi ISU Műkorcsolya és Jégtánc Junior Világbajnokság Szervező Bizottsága

Megalakult a 2025. évi ISU Műkorcsolya és Jégtánc Junior Világbajnokság szervező bizottsága, amelynek célja, hogy a rangos sportesemény 2025. február 25. és március 1. között a lehető legmagasabb színvonalon kerüljön megrendezésre Debrecenben. A bizottság elnöke Kósa Lajos, a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség (MOKSZ) elnöke, míg a társelnöki feladatokat Papp László, Debrecen polgármestere látja el. Az ügyvezető igazgatói pozíciókat Váradi Orsolya, a MOKSZ ügyvezető igazgatója, valamint Becsky András, a Debreceni Sportcentrum ügyvezető igazgatója tölti be.

A debreceni Főnix Aréna ad majd otthont a világ legtehetségesebb junior korcsolyázóinak, 2025. február 25 és március 1. között. Az esemény szervezése már gőzerővel zajlik, és minden szükséges felelős kijelölésre került annak érdekében, hogy a rangos esemény zökkenőmentesen valósuljon meg. A világbajnoksággal kapcsolatos legfrissebb híreket és információkat www.hunskate.hu/wjch2025 weboldalon találhatják meg az érdeklődők.

A szervező bizottság mindent megtesz annak érdekében, hogy a 2025. évi ISU Műkorcsolya és Jégtánc Junior Világbajnokság felejthetetlen élményt nyújtson a versenyzőknek és a nézőknek egyaránt.

Vélemény, hozzászólás?