Helyszínek

A verseny helyszíne: Főnix Arena

A verseny helyszíne a Debrecen központjában elhelyezkedő Főnix Aréna. A létesítmény már számos nagysikerű ISU világeseménynek adott otthont, köztük a 2016. évi ISU Műkorcsolya és Jégtánc Junior Világbajnokságnak. Az évek során ugyanakkor nagyívű felújításon esett át, így már nem csarnokként, hanem arénaként várja a korcsolyacsalád és a lelkes közönség tagjait.

A Főnix Aréna címe: 4028 Debrecen, Kassai út 28.

Az edzések helyszíne:

A Főnix Aréna mellett, a Debreceni Jégcsarnok II. létesítménye is tárt kapukkal várja a junior kiválóságokat, ugyanis a hivatalos edzések itt kerülnek lebonyolításra. A II. létesítmény bejárata a Jégcsarnok és a Lidl közti kis útszakaszról érhető el, a Derék utcán bekanyarodva.

A Debreceni Jégcsarnok címe: 4031 Debrecen, Derék utca 33.

Megközelítés

Budapestről Debrecenbe

Autóval és vonattal hozzávetőlegesen 2,5 óra alatt lehet elérni Budapestről Debrecenbe (az autós közlekedés nagyban függ az aktuális forgalomtól). Autóval az M3 és M35 autópályákon a legegyszerűbb a megközelítés, míg vonat esetén a Keleti és Nyugati pályaudvarok jöhetnek szóba.

Tömegközlekedés a városon belül

A helyi közlekedés során buszok, trolibuszok és villamosok segítségével juthatunk el a város különböző pontjaira, köztük a Főnix Arénába. A járatokra automatákban, a vasútállomáson, főbb csomópontokon, valamint online és a Mobiljegy applikáció segítségével lehet jegyet vásárolni.

További információk a jegyekre vonatkozóan a www.dkv.hu oldalon érhetők el.

Taxi

Helyi taxi szolgáltatás elérhető az alábbi cégek által:

      City Taxi Debrecen: +36-52-555-555

      FŐNIX Intertaxi: +36-52-444-444

      BOLT: Debrecenben is elérhető a BOLT szolgáltatása, használatához az applikációt kell letölteni (iOS és Android rendszeren egyaránt működik), majd megadni a címeket és már érkezik is a sofőr.