moksz
Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség
Vissza 2018. november 8.

Regionális korcsolyaközpont lehet Budapest

Szövetségünk négyfős delegációja Kósa Lajos MOKSZ-elnök vezetésével egyeztetésen járt az ISU lausanne-i központjában Jan Dijkema elnök és Fredi Schmid főtitkár meghívására.

A megbeszélésén a felek kilenc napirendi pontban tárgyalták a MOKSZ és az ISU jövőbeni együttműködésének lehetőségeit: gazdasági és sportszakmai kérdések mellett szó esett az elkövetkezendő években rendezendő nemzetközi eseményekről, szövetségünk regionális szerepéről, a szakember- és bíróképzés jelentőségéről és módjairól. A Nemzeti Korcsolyázó Központ kapcsán megegyezés született arról, hogy a tervezés időszaka alatt az ISU megbízásából három nemzetközileg elismert szakember nyújt konzultációt annak érdekében, hogy az új létesítmény mind a rövidpályás, mind a nagypályás, mind pedig a pontozásos szakágak igényeit ki tudja szolgálni.

A rendkívül hatékony egyeztetés záróakkordjaként Kósa Lajos elnök meghívta az ISU elnökét és főtitkárát a MOKSZ 110 éves évfordulója alkalmából 2018. november 20-án a Városligeti Műjégpályán rendezendő ünnepségre.

Li-ning Seat Törley Artificer
X