moksz
Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség
Vissza 2020. január 8.

Pályázati felhívás

Sportösztöndíjprogramot hirdet a Nemzeti Közszolgálati Egyetem a felsőoktatásba idén felvételiző sportolók számára, akik május 4-ig pályázhatnak a programban való részvételre.

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem pályázatot ír ki a 2020. évi általános felsőoktatási felvételi eljárásban az egyetem államilag támogatott, az államtudományi képzési területhez tartozó, nappali és levelező munkarendű alapképzéseire olimpiai/paralimpiai versenyrendszerben sportoló jelentkezők számára.

A katonai és a rendészeti – azaz a Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar, valamint a Rendészettudományi Kar által hirdetett – képzésekre történő jelentkezés esetén a pályázónak meg kell felelnie valamennyi speciális, jogszabály által előírt alkalmassági feltételnek. Ezen követelményeket a Felsőoktatási felvételi tájékoztató képzésenként tartalmazza.

A sportösztöndíjban részesülő sportolók sikeres érettségi vizsga, valamint az alábbi pályázati felhívásban foglalt további feltételek teljesítése esetén felvételt nyernek az általuk megjelölt szakra.

Jelentkezési határidő: május 4.

Pályázati felhívás

Jelentkezési lap

Forrás: Nemzeti Közszolgálati Egyetem

Li-ning Seat Törley Artificer
X
X