moksz
Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség
Vissza 2018. október 14.

Jelentkezés a Magyar Sportcsillagok Ösztöndíjprogramra

Megjelent a Magyar Sportcsillagok Ösztöndíjprogram 2018/19-es tanév I. félévének pályázati kiírása. A jelentkezési (postáraadási) határidő: október 22.

A Magyar Sportcsillagok Ösztöndíj a kormány által alapított ösztöndíj, melynek célja a magyarországi felsőoktatási intézményekben aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező olimpiai/paralimpiai versenyrendszerben sportoló azon hallgatók támogatása, akik tanulmányaik ideje alatt eséllyel rendelkeznek arra, hogy olimpiai/paralimpiai versenyszámban Európa-bajnoki, világbajnoki vagy olimpiai/paralimpiai érmet szerezzenek.

A programba való bekerülésre a kitöltött jelentkezési lap, valamint a Magyar Olimpiai Bizottság, a Magyar Paralimpiai Bizottság és az illetékes sportági szakszövetség javaslata alapján a sportpolitikáért felelős miniszter tanácsadó testülete tesz végső javaslatot. Az ösztöndíj odaítéléséről a jelentkezési feltételek, az értékelési szempontok, valamint a javaslatok alapján a miniszter dönt.

Dokumentumok:

Jelentkezési útmutató

Jelentkezési lap

 

A jelentkezés módja:

A kitöltött jelentkezési lapot, valamint a csatolandó mellékleteket 2 példányban a megadott határidőig postai úton ajánlott küldeményben vagy személyesen az alábbi címre kell eljuttatni:

Emberi Erőforrások Minisztériuma Sportért Felelős Államtitkárság
1054 Budapest, Hold utca 1.

Jelentkezési (postáraadási) határidő: október 22.

A jelentkezési dokumentációt a postára adással egyidejűleg elektronikusan is be kell küldeni az alábbi e-mail-címre: sportcsillag@emmi.gov.hu

Li-ning Seat Törley Artificer
X