moksz
Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség
Vissza 2013. május 21.

A Short Track válogatott a Koreai Kulturális Központban

A Szocsi Téli Olimpiára készülő Short Track válogatott, elfogadva Kwon Young Sup igazgató úr meghívását, látogatást tett a Koreai Kulturális Központban.

A válogatott április elején kezdte el a felkészülést a szeptemberben kezdődő Világ kupa sorozatra, valamint az alig 10 hónap múlva kezdődő 2014-es Téli Olimpiára.
2013_05_21_Koreai_kulturalis_kozpont_2
A mintegy két órás program remek alkalom volt egy kis kikapcsolódásra a monoton felkészülés közepette. Válogatottunk nagy része korábban már járt versenyen Koreában, de az intézetben más oldalról is betekintést nyerhettek az ázsiai ország kultúrájába.

Többek között megnéztek egy K-Pop táncbemutatót, megtanulták koreai betűkkel leírni a nevüket, és felpróbáltak eredeti koreai ruhákat is.
2013_05_21_Koreai_kulturalis_kozpont_3
Az intézet igazgatójának és munkatársainak nagyon tetszett a márciusi debreceni Világbajnokság, melyen személyesen – és eredményesen – szurkoltak a csapatuknak. Kwon úr beszédében kiemelte a rendezés színvonalát, valamint gratulált a magyar férfi váltó malmői Európa Bajnokságon elért bronzérméhez.

(fotók: Koreai Kulturális Központ)

SEAT MET NEKA Sportoló Nemzet
MOB ISU HM Sportért Felelős Államtitkárság
X