moksz
Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség
Vissza 2018. december 18.

Jár a 10-es!

 

Mindhárom színű éremből jutott fiataljainknak az ISU Junior Challenge Series legutóbbi, szlovákiai állomásán.

December 14-től 16-ig a szlovákiai Spisska Nova Ves (Igló) városában, az ISU Junior Challenge Series második állomásán versenyeztek junior korú rövidpályás gyorskorcsolyázóink. A küldöttségben olimpiai kerettagok, a Héraklész-program tehetségei és klubszínekben induló sportolók egyaránt helyet kaptak. A mieink ezúttal is remekül szerepeltek, és végül 10 összetett éremmel zártak.

A lányoknál junior D kategóriában az MTK-s Szigeti Dóra 2. lett, junior C-ben a Héraklész-programban szereplő Somodi Maja az 1., Dobrán Flóra a 2. helyen végzett, a junior B mezőnyben pedig Tóth Eszter 3. helyezést ért el.

A fiúknál junior D-ben Jancsó Zalán (TKKSE), míg junior C-ben Szilágyi Ábel (TKKSE) egyaránt a 3. helyen végzett. Junior B kategóriában két érem is jutott: Bontovics Balázs (Héraklész) 1., míg Talabos Attila (Héraklész) 3. lett. Szintén két magyar állhatott a dobogóra a junior A mezőnyében, ugyanis az olimpiai kerettag Sziklási András ezüst-, míg Tiborcz Dániel (Héraklész) bronzéremmel zárt.

Valamennyi kategória teljes eredménysora megtekinthető itt:
http://www.shorttracklive.info/index.php?comp=492&m=0&saison=13

A sorozat következő állomása a budapesti Pannonia Open lesz, amelyre január 4-től 6-ig a Gyakorló Jégcsarnokban kerül sor.

HUNSKATE Média / Kovács Erika

SEAT MET NEKA Sportoló Nemzet
MOB ISU HM Sportért Felelős Államtitkárság
X