moksz
Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség
Vissza 2017. október 1.

Fábián László, a MOB sportigazgatója: Van mire építeni

Nagyon jó versenyt láttunk, nagyon jól szervezett, látszott, hogy minden a helyén volt, és a versenyek is izgalmasak voltak. Azt gondolom, hogy a nemzetközi megfigyelők igényeit is teljes mértékben kielégítette a verseny, a jégpálya mellett egy atlétikai pályával, spinning gépekkel, ahol a bemelegítés folyamatosan működhet, maga a pálya, a pálya minősége minden igényt kielégített.
A magyarok részéről is dicséretes, amit eddig mutattak, eddig abszolut teljesítik azt a tervet ,amit a szövetség megálmodott a téli olimpia kapcsán, miszerint a női és a férfi váltónkkal, illetve egyéni számokban is kint leszünk az olimpián. A kvalifikáció négy állomásos, jó lett volna minél több távon döntőbe kerülni, de van még három állomás, tehát teljesen jó úton vagyunk, és egyáltalán nem kételkedek a versenyzőkben és edzőikben. Úgy gondolom, hogy a versenyek rendezésével Magyarországon sosem volt baj, már több évtizede felső fokon rendezzük ezeket a világeseményeket, örömmel járnak ide a sportolók, illetve a nemzetközi szövetségek is, ahogy mondtam most is, kitűnő körülmények közt tudtuk lebonyolítani az eseményt.
Úgy gondolom, hogy a férfi váltó negyeddöntőben elért fantasztikus teljesítménye tökéletesen mutatja a magyar csapat erejét, ebbe kell kapaszkodni, és erre lehet építeni is.

 

SEAT MET NEKA Sportoló Nemzet
MOB ISU HM Sportért Felelős Államtitkárság
X