moksz
Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség
Vissza 2019. január 19.

Együtt életeket változtatunk

A beteg gyermekek mielőbbi gyógyulását és a lehetetlennek tűnő teljesítmények elérhetővé tételét céljául kitűző Bátor Tábor adománygyűjtő kampányának arcai lettek a magyar férfi rövidpályás gyorskorcsolya-válogatott tagjai, akik a Gyakorló Jégcsarnokban rendezett, kötetlen hangulatú jeges pikniken fogadták a szerencsés nyertest.

A kampány győztese, Klenócki Zoltánné Lívia Salgótarjánban lakik és dolgozik, szeret kertészkedni és kerékpározni. Nagy tisztelője bajnokainknak, és hálás, hogy létrejött ez a piknik, melyre családjával és barátaival érkezett. Fia, Klenócki Zoltán és annak barátnője, Czigány Nóra a Károli Gáspár Református Egyetemen végzett – előbbi angol, utóbbi pszichológia szakon, már mindketten dolgoznak. Nóri nagyon szereti a gyerekeket, nyáron részt vett egy bátor táboros turnusban is.

Lívia barátnője, Juhász Piroska (Piró) nagy sportrajongó, kedvencei Talmácsi Gábor, Michelisz Norbi és a koris fiúk. Az olimpiáról hazatérő sportolók fogadásán is itt volt a Gyakorló Jégcsarnokban. Számára névnapi ajándék is ez a rendhagyó beszélgetés. Kisfiával, Pribák Ádámmal érkezett, akivel sok sporteseményre kilátogatnak, és szurkolnak a magyar versenyzőknek.

Hogy ne csupán a jószívű és nagylelkű támogatóval, de a kezdeményezés kis kedvezményezettjeivel is találkozzanak, rövidpályás gyorskorcsolyázóink női csapattársaikkal együtt tervbe vették, hogy ellátogatnak a Bátor Tábor nyári programjainak egyikére.

A MOKSZ az összegyűjtött összeget megduplázza.

HUNSKATE Média / Holub Katalin – Fotó: Fiák Blanka

SEAT MET NEKA Sportoló Nemzet
MOB ISU HM Sportért Felelős Államtitkárság
X