moksz
Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség
Vissza 2022. február 28.

Hajrá, fiatalok!

 
A Szentkirályi Ásványvíz hosszú évek óta elkötelezetten dolgozik az egészségtudatos és aktív életmód népszerűsítéséért. A hazai sportélet és az utánpótlás-nevelés támogatásának legújabb állomásaként a díjnyertes ásványvízmárka első alkalommal jutalmazta a téli sportok hazai reménységeit a Szentkirályi Tehetségprogram idén debütáló téli kiadásában.
 

 
A műkorcsolyázók díjazottja Papp Vivien, aki fiatal kora ellenére már 7 magyar bajnoki és 1 junior magyar bajnoki címmel büszkélkedhet. A tavalyi világkupaversenyen az első 10 között végzett, majd a rangos Budapest Trophy-n 1. helyezett lett. Vivien eddig több mint 55 aranyérmet szerzett külföldi versenyeken. A 14 éves sportoló példamutató tudatossággal küzd az álmáért, hogy egy napon olimpiai bajnok lehessen.
 
 
A gyorskorcsolyázók közül a bizottság választása pedig Major Dominikra esett, aki korosztályának egyik kiemelkedő rövidpályás gyorskorcsolyázója. Az ötszörös magyar bajnok sportoló a tavalyi Danubia Series versenyen 3 távon is 1. helyen zárt. A 15 éves tehetség célja, hogy további egyéni csúcsokat döntsön, és példaképeihez hasonlóan a téli olimpiai játékokon képviselje hazánkat.
 
HUNSKATE media – Palánki István
Fotó: Szentkirályi
SEAT MET NEKA Sportoló Nemzet
MOB ISU HM Sportért Felelős Államtitkárság
X